LIFTE2018-09-19T06:58:13+00:00

LIFTE

Er du udkig efter lifte, der kontrolleres regelmæssigt i henhold til gældende dansk lovgivning, så er Garant Udlejning det rette sted
For Garant Udlejning er sikkerheden altafgørende i arbejde med liftudlejning. I vores sortiment finder du et stort udvalg af trailermonteret lifte, der dækker mange behov, når du skal arbejde i højden. Fordelen ved de trailermonterede lifte er, at du selv kan transportere liften og derved spare fragten, som udgør en væsentlig andel på korte lejemål.

Hos Garant har et stort udvalg af trailermonteret lifte på 12, 15 og 18 m, der dækker mange behov, når du skal arbejde i højden. Fordelen ved de trailermonterede lifte er at du selv kan transportere liften og derved spare fragten, som udgør en væsentlig andel på korte lejemål.

Vi står altid klar til at vejlede om det optimale valg af lifte. Så har du en opgave i ‘højden’, der for eksempel kræver en Saxlift, så kontakt os gerne.

Læs mere om vores saxlift udlejning.

Knækarmslift 15 el. 18 m 230V/benzin traliermonteret
Trailermonterede knækarmlifte med rækkevidde op til 21 m. anvendes ofte inde i gårde, hvor den relativt smalle profil giver mulighed for at komme gennem en smal port, samt ind over tage eller hvor du skal ind over beplantning, terrasser eller lign. Ved hjælp af individuelt justerbare fødder kan disse lifte placeres på ujævne underlag og stadig være operationelle. De ca. 2500 kg og en total længde på næsten 8 meter stiller krav til kørekort og trækkende køretøj.