Hero

Velkommen til Garant Udlejning

Mere end 30 års erfaring inden for materieludlejning

Om Garant Udlejning

Garant Udlejning har lejet værktøj og maskiner ud siden 1993. Helt fra start har vores fokus været den faglige håndværker og installatør, og derfor finder du ikke en dansk udlejningsvirksomhed med et bredere sortiment målrettet elektrikere og VVS-branchen. Vi kæmper for at hjælpe danske håndværksvirksomheder med at bliver økonomisk og klimamæssigt konkurrencedygtige.

SPECIALVÆRKTØJ NÅR DU SKAL BRUGE DET

Vores personale består af dygtige håndværkere – derfor er de altid klar til at vejlede dig om det rigtige valg af maskiner og værktøjer, så du får løst din opgave hurtigt og effektivt. Vi har specialiseret os i specialværktøj, som kun bruges i kortere perioder, og som kræver en stor investering.

Vores personale består af dygtige håndværkere – derfor er de altid klar til at vejlede dig om det rigtige valg af maskiner og værktøjer, så du får løst din opgave hurtigt og effektivt. Du er altid velkommen til at ringe eller komme forbi vores forretning i Glostrup, men hvis det skal gå stærkt, kan du oprette et log in til webshoppen og booke direkte, hvor du står på få minutter, så snart du er oprettet som kunde i vores system. Det betyder, at du ikke skal spilde tiden på at booke grej, men kan bruge tiden, hvor den gør en forskel: Hos kunden.

EN DEL AF NETHIRE – DANMARKS STØRSTE UDLEJNINGSNETVÆRK

Garant Udlejning er en del af Nethire-netværket, som er et fællesskab med mere end 100 udlejningsforretninger i hele Danmark. Derfor kan vi sikre levering af varer i hele landet gennem vores partnernetværk.

SMART VÆRKTØJ

Det er ikke dumt at være SMART. Som noget nyt kan vi nu tilbyde et værktøjshotel, hvor I som virksomhed flytter alt jeres værktøj og maskiner over til vores lager. Det har den fordel, at det herefter er Garant Udlejning som står for rengøring, klargøring, servicering og kalibrering af alt jeres værktøj og maskiner.

Udleveringen af værktøj og maskiner foregår ved at jeres medarbejder møder op på vores adresse eller vi sender det ud til jeres byggepladser.

Fordelene for jer som virksomhed ved denne løsning er, at svind minimeres. I ved altid hvor jeres værktøj er og I kommer på den måde til at skære ned på udgifterne til indkøb af nyt værktøj. I betaler et fast beløb til os om måneden, for at være jeres værktøjshotel. Værktøjet er stadig jeres, men vi sørger for alt som jeres forlængede arm. Slip kort sagt for bøvlet med at administrere værktøj – det kalder vi for SMART værktøj.

Sortiment – vores værktøj er jeres værktøj

Merværdi – spar penge på dit værktøj

Administration – sikkerhed, kvalitet og styring

Relation – jeres nye værktøjslager og kollegaer

Transparent – åbent samarbejde

FÅ STYR PÅ DIT MATERIEL – DET BETALER SIG!

Instrumenter, værktøj og materiel har det med at gå til, blive forlagt eller bare forsvinde. Det koster både tid og penge at lokalisere sine ting eller købe nyt og i værste tilfælde skaber det omkostningsfulde forsinkelser på projekter. Med et godt materielstyringssystem får du styr på dit materiel.

Alle indkøb og udlån af udstyr registreres i en fælles database, således at der altid er fuldt overblik over, hvilket materiel der er tilgængeligt, og hvor det befinder sig. Systemet hjælper desuden med at holde styr på serviceintervaller. Intervallerne indtastes i Nethire-systemet, og når materiel skal serviceres markeres dette i systemet, der derefter fjerner materiellet fra listen af tilgængeligt udstyr. Med andre ord kan materiel, der skal serviceres, ikke udleveres da det bliver blokeret.

Med overblik over hvilket værktøj, der anvendes på hvilke projekter, er det nemt at fakturere for materialeforbrug både internt og eksternt, og derved få et klart overblik over virksomhedens omkostninger.

Månedlige rapporter med brugsstatistik og udlånsmønstre giver fuldt overblik over det samlede forbrug, og gør det nemt at optimere maskinparken.

DET KOSTER MERE, END DU TROR AT LADE VÆRE

I de fleste organisationer findes tre kategorier af materiel:

Indlejet (10%): De fleste har godt styr på denne del, der som regel registreres i bogholderiet.

Fællesmateriel (30%): Fællesmateriel indkøbes centralt, men er ofte spredt på flere lokationer uden at nogle har overblik over dette.

Personligt materiel (60%): Personlig materiel udgør langt den største pulje. Materiellet indkøbes af den enkelte medarbejder, og der er derfor sjældent overblik over mængden, eller hvor udstyret befinder sig.

60-90 % af virksomheders materiel er uden styring og udgør således et større problem, end de fleste er klar over.

Ved at skabe overblik over materiellet og dedikere et ansvar for alt materiel, også det fælles og personlige, er det muligt at skabe en adfærdsændring, hvor alle tager et øget ansvar.

TRANSPORT

I Garant Udlejning har vi tilknyttet vores egen chauffør, som har Storkøbenhavn som sit primære leveringsområde. Det betyder, at vi hurtigt kan rykke ud med dine varer, hvis du står og akut mangler værktøj eller materiel. Som udgangspunkt kan vi ramme enhver kunde i Storkøbenhavn inden for en time. Derudover tilbyder vi også en række andre former for transport i samarbejde med vores søsterselskab Nethire, som passer til netop dine behov.

Det er blevet vores mission at levere værktøjet, hvor du står, når du skal bruge det. Det betyder, at du ikke skal spilde tiden på at booke grej, men kan bruge tiden, hvor den gør en forskel: Hos kunden.