Hero

Velkommen til Garant Udlejning

Mere end 30 års erfaring inden for materieludlejning

Transport

I Garant Udlejning har vi tilknyttet vores egen chauffør, som har Storkøbenhavn som det primære leveringsområde. Det betyder, at vi hurtigt kan rykke ud med dine varer, hvis du står og akut mangler værktør eller materiel. Som udgangspunkt kan vi ramme enhver kunde i Storkøbenhavn inden for en time. Derudover tilbyder vi også en række andre former for transport i samarbejde med vores søsterselskab Nethire, som passer til netop dine behov.

NetHire-Express:

Med Nethire Express har du dine varer indenfor en time. Eller du kan benytte denne leveringsform, hvis du skal have leveret dine varer på et forudbestemt tidspunkt.

Nethire Express er en fleksibel levering, hvor du bestiller dine varer til, hvornår du lige præcis har brug for dem. Transportformen gælder kun varer, der kan være på en palle, og prisen for transporten vil variere alt efter distancen der skal køres.

Der bliver afregnet med 16,00 kr. pr. km. dog minimum 255 kr.

(Alle priser ekskl. moms)
NetHire Dag-Dag:

Vi sender dine bestilte varer afsted, så du vil modtage dem næste dag på den ønskede leveringsadresse, efter kl. 12. Transportformen gælder kun varer op til en palle.

Pakke <20 kg

kr. 149,00

¼ palle

kr. 299,00

½ palle

kr. 399,00

1/1 palle

kr. 649,00

(Alle priser ekskl. moms)
NetHire Pick-up:

Nethire Pick Up Point kan afhentes på en af Danske Fragtmænd Transportterminaler fra kl. 07.00 næste dag. Der kan vælges mellem 20 landsdækkende terminaler.

Pakke <20 kg

kr. 149,00

¼ palle

kr. 299,00

½ palle

kr. 399,00

1/1 palle

kr. 649,00

Afhent selv (Selvhenter):

Du kan selvfølgelig også komme forbi vores butik i Fabriksparken 11, 2600 Glostrup og afhente dine varer.

Smiley-ordningen kender de fleste inden for fødevareindustrien, den samme ordning findes inden for kontrol af godkendte værksteder. Værkstedet godkendes årligt af konsulenter fra Teknologisk Institut for at sikre at vi lever op til de gældende standarder i branchen.

Dette gør vi naturligvis hos Garant Udlejning A/S, og vi har derfor fået en glad smiley. Dette har vi opnået flere år i streg, derfor har vi også fået tildelt en guldhjelm som bevis på, at vi har et værksted i topklasse.

Tag endelig kontakt hvis du skal have:

  • Repareret dit værktøj – også specialværktøj

  • Certificerede årseftersyn af maskiner, lifte og trailere

Vi håndterer alle fabrikater og modeller.

Returnering af defekte varer

Vi håber selvfølgelig ikke, at det sker, men en gang i mellem er uheldet ude, og varen går i stykker. Er en lejevare defekt, når du modtager den, skal den byttes – uden betaling selvfølgelig. Du skal ikke afmelde varen, men kontakte os pr. telefon eller mail, så sørger vi for ombytningen på din arbejdsadresse.